Hurtig levering Gratis fragt over 399 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit første køb!

Kurv 0

Du har opnået fri fragt! Køb for 399 kr mere og få fri fragt

Tilføj en note til din ordre
Er dette en gave? Tilføj dato for hvornår gaven skal gives
Subtotal
Levering beregnes ved betaling

Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Information

Hvad er en ferskvandsperle?

En ferskvandsperle kommer fra ferskvandsmuslinger. Ferskvandsmuslinger har en forsvarsmekanisme, der gør, at hvis der indtrænger et fremmedlegeme inde i skallen, og det sætter sig inde på muslingens kappevæv, så begynder der en proces, hvor muslingen producerer perlemor. Efter nogle år har muslingen produceret en ferskvandsperle. 

Hvad er forskellen på en naturlig ferskvandsperle og en kulturferskvandsperle?

Både ferskvandsperlen og naturperlen er en ægte ferskvandsperle. Forskellen ligger i hvordan den er skabt. En naturlig ferskvandsperle er en perle, der er produceret i naturen uden menneskelig kontakt i forbindelse med processen.

Kulturferskvandsperler er, modsat naturperlen, skabt og produceret ved hjælp af mennesket. Kulturperler skabes og dyrkes på store muslingefarme rundt omkring i verden, hovedsageligt i Asien. De fleste perler i dag er kulturperler.

Hvad er forskellen på saltvandsperler og ferskvandsperler?

Saltvandsperler kan findes i havet, og de kan have forskellige udseende, i form af farver og former. Den mest populære farve inden for saltvandsperler er lyserød. Saltvandsperlen som f.eks. Akoya perler er ofte af høj kvalitet og dermed en højere pris.

Ferskvandsperler kan findes i floder og søer, og de har også forskellige nuancer, som hvide, lyserøde, lilla, fersken eller beige nuancer. Der findes også ferskvandsperler, som bliver farvet. Til vores guld- og sølvsmykker anvender vi ferskvandsperler i sine egne farver og nuancer. Se vores udvalg af smykker med ferskvandsperler

Hvordan passer jeg bedst på mine smykker?

Vi har lavet en kort smykke careguide, så du kan forlænge levetiden og passe bedst på dine smykker.

Trin 1: Opbevaring

  1. Opbevaring i et smykkeskrin: Gem dine smykker i et smykkeskrin eller en smykkeæske for at beskytte dem mod støv, skidt og luftfugtighed. Dette forhindrer også, at smykkerne bliver ridset eller kommer i kontakt med andre smykker, der kan forårsage slid.
  2. Individuel opbevaring: Hvis det er muligt, opbevar hvert smykke separat i små poser eller æsker for at forhindre, at de gnider mod hinanden og beskadiger hinanden. Ofte ses det at sølvsmykker især kan oxidere og blive mørkfarvede, hvis de ligger for meget op af andre smykker.

Trin 2: Rengøring

  1. Regelmæssig rengøring: Rengør dine smykker regelmæssigt for at fjerne olier, sved og snavs. Brug en blød tandbørste eller en smykkebørste til at rense mellem perlerne og i de indviklede dele af smykkerne.
  2. Mild sæbevand: Lav en mild sæbeopløsning ved at blande lunkent vand med en mild sæbe uden skrappe kemikalier eller parfume. Dyp smykkerne i opløsningen og forsigtigt børst dem med en blød tandbørste. Skyl dem grundigt med rent vand og tør dem forsigtigt med en ren klud.
  3. Undgå kemikalier: Undgå at bruge hårde kemikalier som blegemiddel eller ammoniak, da de kan beskadige både metallet og perlerne. Undgå også at have parfume på de områder, hvor dine smykker er.

Trin 3: Forebyggelse

  1. Undgå kontakt med vand: Fjern dine smykker, før du går i bad eller svømmer, da vand kan forårsage forgyldningen at falme og perlerne at miste deres glans.
  2. Undgå direkte sollys: Opbevar dine smykker væk fra direkte sollys, da det kan få perlerne til at blive gule og skade forgyldningen.
  3. Fjern smykker før aktiviteter: Tag smykkerne af, før du udfører aktiviteter som træning, rengøring eller havearbejde for at forhindre slid og skader.

Trin 4: Vedligeholdelse

  1. Professionel rengøring: Overvej at få dine smykker professionelt renset og poleret en gang om året for at bevare deres skønhed og glans.
  2. Eftersyn: Undersøg dine smykker regelmæssigt for løse sten, beskadigede perler eller revner. Jo hurtigere du opdager problemer, desto lettere er de at løse.

Ved at følge disse trin kan du forlænge levetiden og bevare dine forgyldte sterling sølv smykker i længere tid. Husk altid at behandle dine smykker med omhu og kærlighed for at holde dem i deres bedste stand.

Er du medlem af Ædelmetalkontrollen?

Hos Mie Christiansen Jewelry er vi registreret hos ædelmetalkontrollen. Det betyder, at du som forbruger er sikret, at vores varer er af den korrekte lødighed, og er som vi beskriver.
Vores varer består af 18k forgyldt-/925 sterling sølv og er stemplet i vores smykker. Tilmed vil du også kunne finde vores registrerede navnestempel MCJ i de store smykker. Dette stempler vi selv i hånden. 

Vi sikrer dermed, at du som forbruger køber gode og godkendte materialer.

Hvad betyder det, at I er klimaneutrale på leveringer?

Vi er klimaneutrale på vores leveringer igennem ordningen Planet, og det er vi utroligt stolte af. Det betyder, at hver en ordre vi sender ud til dig er neutraliseret ved, at vi finansierer firmaer, som beviser, skalerer og kommercialiserer klimaløsninger, som vil have en positiv indvirkning på langt sigt.

Hvordan gør vi det? Igennem ordningen Shopify Planet bliver vores klimaaftryk målt pr. ordre, og beregnes samlet månedligt. Når måneden er ovre går det samlede beløb til firmaer som f.eks. Running Tide, der nedsænker tang, der er gennemvædet med CO₂, på havbunden. Herudover støttes firmaersom f.eks. 44.01, Carbofex, CarbonBuilt, CarbonCure, Charm Industrial, Climeworks, DroneSeed, Grassroots Carbon, Heirloom Carbon, Loam, Noya, Pachama, Planetary, Remora, Running Tide og Sustaera. Vi er dermed med til at fjerne CO₂, der står for 95 % af klimapåvirkningen fra forbrænding af fossile brændstoffer til fragt.

Ingen udledning er et urealistisk mål, som ingen virksomheder kan opnå. Man kan derfor neutralisere sin udledning igennem donationer og støtte til organisationer, der passer på vores planet. Hos Mie Christiansen Jewelry er vi glade for at kunne give vores støtte og udligne vores CO2 udledning på fragt.

Hvad betyder det, at jeres emballage er FSC-certificeret?

Alle vores smykkeæsker og postpakker er FSC-mærket og er produceret af danske leverandører.

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. Vi er FSC-mærket på vores smykkeæsker og pakker. Det betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. De mennesker der arbejder i skoven er uddannet og sikret en ordentlig løn og udstyr.

FSC-mærket betyder også, at det dyre- og planteliv der befinder sig i skoven er beskyttet. Vores smykkeæsker er dermed eco-friendly, og du finder mærket bag på vores æsker.

Levering

Hvad koster jeres levering?

Der er fri fragt til pakkeshop og på hjemmelevering ved køb over 399 DKK.

Det koster 29 DKK at få leveret til pakkeshop og 39 DKK med hjemmelevering ved køb under 399 DKK.

Vi leverer med GLS eller Postnord, alt efter hvem du vælger ved betaling.

Hvordan tracker jeg min ordre?

Når vi har klargjort og behandlet din ordre modtager du en mail med at din forsendelse er på vej. I denne mail modtager du et track & trace nummer, så du kan følge din pakke.

Hvornår kan jeg forvente at modtage min pakke?

Vi behandler og sender ordre alle ugens hverdage mandag - fredag.

Vi sender pakker efter kl. 13, så lægger du din ordre inden dette tidspunkt vil din pakke afsendes samme hverdag. Bestiller du din pakke inden kl. 13 vil du oftest allerede have din pakke dagen efter.

Du kan forvente at modtage din pakke inden for 1-3 hverdage.

Returnering og reklamation

Kan jeg returnere min ordre, og hvad koster det?

Vi yder 14 dages returret. Du har 14 dage fra du har modtaget varen til at sende din vare retur til os. Det koster 39 DKK at sende din vare retur, og det fratrækkes dit refunderingsbeløb.

Læs mere om, hvordan du returnere i næste kolonne.

Der er 14 dages fortrydelsesret og 14 dages returret på alle varer, regnet fra den dag varen modtages (for julegaver er returretten 14 dage fra d. 24/12). Fortryder du et køb, skal du meddele dette til os inden de 14 dage er gået. Du skal returnere varen i samme stand, som du modtog den. Du må gerne have prøvet varen på, men vurderer Mie Christiansen Jewelry, at varen har været brugt, kan varen ikke returneres. Varen anses som værende taget i brug, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt, når man prøver en vare i en fysisk butik.

Når varen er modtaget retur og godkendt, sættes pengene ind på din konto indenfor få dage. Vi betaler beløbet tilbage til den samme konto, som du brugte ved dit køb. Forsendelsesomkostninger til returnering lyder på 39 kr. og dem fratrækker vi refunderingsbeløbet.

Afhenter du ikke din pakke i pakkeshop og den sendes retur til os, koster det 39 kr. at få sendt pakken igen, og hvis du ikke har afhentet pakken, fordi du har fortrudt trækker vi 39 kr. fra refunderingsbeløbet.

Hvordan returnerer jeg min pakke?

Vi tilbyder 14 dages returret fra den dag du har hentet/modtaget pakken. Returlabel koster 39 kr. som fratrækkes returneringsbeløbet.

Du returnerer din vare igennem vores returportal her.

Sådan returnerer du en vare:

1. Du går til vores returportal og udfylder din email og ordrenummer.
Ordrenummer har du fået på din ordrebekræftelse og kvittering i pakken.

2. Vælg hvilke smykker/varer du vil returnere

3. Udfyld årsagen for din returnering

4. Vælg om du vil sende din returpakke med GLS eller Postnord

5. Vedlæg returseddelen som er på din tilsendte returlabel - gem evt. kopi til eget brug

6. Kom returlabel på din pakke evt. ovenpå papkassen, som du modtog smykket i.

7. Send pakken via et posthus og gem kvittering for indlevering, da du har ansvaret indtil jeg modtager pakken.

Jeg giver dig besked så snart, at jeg modtager pakken og sender dine penge retur inden for 1-3 bankdage.

Hvordan reklamerer jeg?

Mie Christiansen Jewelry yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Det skal oplyses, at oxidering af sterling sølvsmykker er en naturlig proces. Det kommer til udtryk som mørkfarvede pletter, og da det er en naturlig proces er det derfor ikke en reklamation.

Skulle uheldet været ude og smykket går i stykker, forudsat det ikke er blevet forkert betjent, vil vi kunne vurdere om smykket kan repareres eller om du modtager et nyt smykke.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse og ved modtagelse af varen, skal meddeles til info@miechristiansenjewelry.com indenfor 14 dage efter købet. Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Mie Christiansen Jewelry returneringsomkostninger indenfor rimeligt omfang.

Du kan sende din vare ind som reklamation til os via vores returportal her.

Elegant & tidsløst design

Vores formål er at skabe elegante og tidsløse smykker, som du kan anvende hele året rundt. Derfor har vi fokus på den flotte hvide ferskvandsperle, som hovedelementet i vores smykker. Perlerne er naturlige og unikke med sine forskellige former og størrelser.