Købsbetingelser:

Hos Mie Christiansen Jewelry kan du betale med de fleste kredit- og betalingskort. Efter købet sendes en kvittering for dit køb direkte til din email-adresse. Har du ikke modtaget en bekræftelsesmail, så kontakt os på info@miechristiansenjewelry.com

 

Rabatter:

Rabatkoder gælder ikke nedsatte varer. En rabatkode kan ikke kombineres med andre rabatter.

 

Leveringstidspunkt:

Mie Christiansen Jewelry sørger for levering på 1-3 hverdage dog med forbehold for udsolgte varer. Vi sender din ordre samlet, så hvis én af dine varer ikke er på lager, vil det forsinke den samlede forsendelse.

Vi sender vores pakker med Postnord, DPD og GLS.

Mie Christiansen Jewelry kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos vores pakkedistributører.

Ved bestilling senere end klokken 12.00 vil leveringstiden blive forlænget med et døgn. I det tilfælde at en vare ikke kan leveres som anført, vil vi kontakte dig inden for 2-4 arbejdsdage. Der kan være forlænget leveringstid ved køb af udsalgsvarer, grundet mange ordre. I december kan der være leveringstid på op til 3-5 hverdage, grundet travlhed hos Mie Christiansen Jewelry og hos transportørerne. 

 

Gavekort:

Gavekort købt i vores webshop er gyldigt 3 år fra udstedelsesdatoen. Gavekortet kan kun benyttes i vores webshop. Vi udbetaler ikke restbeløb ved brug af gavekort. Gavekortet kan ikke forlænges og vi refunderer ikke gavekort.

 

Gaver og julegaver:

Ved køb af en gave oplyser kunden dato for, hvornår gaven skal gives. Der gælder fra den oplyste dato 14 dages fortrydelsesret. 

Julegaver købt online returneres ved vedlæggelse af kvittering for købet og byttes frem til den 7. januar 2024.

 

Returnering:

Du sender os en mail om ønske af returnering, og vi sender dig en returlabel.
Returlabel koster 30 kr. som fratrækkes returneringsbeløbet.
Du sender blot en mail til info@miechristiansenjewelry.com og får en returlabel vedsendt.

Pakken sendes til;
Mie Christiansen Jewelry
 
Thomas Koppels Gade 8, 2. tv.
8000 Aarhus C
Email: info@miechristiansenjewelry.com
Telefon: +45 42 32 85 51


Sådan returnerer du en vare:

1. Send mail til miechristiansenjewelry.com@hotmail.com og modtag din returlabel. Du har nu 14 dage til at pakken skal være modtaget på mit smykkekontor, ellers er fristen for returnering udløbet.

2. Vedlæg din ordrekvittering i pakken + returseddelen som er på din tilsendte returlabel - gem evt. kopi til eget brug

3. Kom returlabel på din pakke evt. ovenpå papkassen, som du modtog smykket i.

4. Send pakken via et posthus og gem kvittering for indlevering, da du har ansvaret indtil jeg modtager pakken.

5. Jeg giver dig besked så snart, at jeg modtager pakken og sender dine penge retur inden for 1-3 bankdage.

OBS: Du kan også ombytte smykket til et gavekort eller et andet smykke. 
Vær opmærksom på, at vi kun refunderer returbeløbet til kortet og kortholderen, som oprindeligt foretog købet, grundet lovgivningen.

 

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages fortrydelsesret og 14 dages returret på alle varer, regnet fra den dag varen modtages (for julegaver er returretten 14 dage fra d. 24.12.). Fortryder du et køb, skal du meddele dette til os inden de 14 dage er gået. Du skal returnere varen i samme stand, som du modtog den. Du må gerne have prøvet varen på, men vurderer Mie Christiansen Jewelry, at varen har været brugt, kan varen ikke returneres. Varen anses som værende taget i brug, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt, når man prøver en vare i en fysisk butik. Når varen er modtaget retur og godkendt, sættes pengene ind på din konto indenfor få dage. Vi betaler beløbet tilbage til den samme konto, som du brugte ved dit køb. Der er forsendelsesomkostninger ved returnering på 30 kr. som fratrækkes returbeløbet. For praktiske detaljer se punktet Reklamationsret. 

Afhenter du ikke din pakke i pakkeshop og den sendes retur til os, koster det 30 kr. at få sendt pakken igen, og hvis du ikke har afhentet pakken, fordi du har fortrudt trækker vi 30 kr. fra refunderingsbeløbet.

Reklamationsret:

Mie Christiansen Jewelry yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Det skal oplyses, at oxidering af sterling sølvsmykker er en naturlig proces. Det kommer til udtryk som mørkfarvede pletter, og da det er en naturlig proces er det derfor ikke en reklamation. 

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse og ved modtagelse af varen, skal meddeles til info@miechristiansenjewelry.com indenfor 14 dage efter købet. Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Mie Christiansen Jewelry returneringsomkostninger indenfor rimeligt omfang.

 

Konkurrencer:

Vi afholder konkurrencer løbende på vores Instagram og Facebook profil. Hvis man er vinder af et gavekort eller valgfrie smykker kan disse ikke byttes til kontakter eller pengene udbetalt til kortet. Vi bytter heller ikke præmien med andre varer. Reklamationsloven er gældende ved smykker vundet i konkurrence.

 

Refusion:

I tilfælde af returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, det refunderede beløb føres tilbage til samme konto, som har gennemført det oprindelige køb.

 

Fragt og ekspeditionsomkostninger:

Vi har gratis levering på køb til pakkeshop ved køb over 299 DKK, og fri levering til hjem ved køb over 399 DKK i Danmark. Køber du under grænsen, så kan du få leveret pakken til dit hjem for 39 kr. eller hos en pakkeshop for 29 kr.

We only ship to countries within the european union. Delivery to countries within the European Union pays 49 DKK for shipping to home and 39 DKK for shipping to parcel shop. Delivery is free on orders above 499 DKK / 67€.

CO₂-neutral levering med Shopify Planet
CO2-neutral levering på alle ordrer
Drevet af Shopify Planet