SPAR 30-57% PÅ ARCHIVE SALE ♡

Hurtig levering Gratis fragt over 399 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit første køb!

Kurv 0

Du har opnået fri fragt! Køb for 399 kr mere og få fri fragt

Tilføj en note til din ordre
Er dette en gave? Tilføj dato for hvornår gaven skal gives
Subtotal
Levering beregnes ved betaling

Om Mie Christiansen

Virksomheden blev skabt i 2019 af Mie Christiansen med formålet om at skabe et feminint smykkeunivers med unikke håndlavede smykker i klassiske og elegante designs, som du kan anvende året rundt.

Drivkraften bag virksomheden er passionen for at være kreativ og skabe klassiske smykkedesigns. Tilbage i barndommen begyndte lysten til at skabe og være kreativ. Mie lavede til-og-fra kort og håndlavede smykker, som hun solgte i sit lokale supermarked.

I starten af 20’erne startede Mie med at uddanne sig inden for markedsføring og har i dag en Professionsbachelor i International Handel & Markedsføring. Det var her kreativiteten og teorien bag drift af virksomhed mødtes, og det fik Mie til at kaste sig ud i at starte egen virksomhed.

I dag er smykkeuniverset fire år med +4.500 glade kunder og +11.500 følgere på Instagram.

Mies udvalgte favoritter

bestseller
nyhed
bestseller
bestseller

Vores Værdier

Kvalitet & Håndværk

Vi håndlaver og designer vores perlesmykker på vores værksted i Aarhus. Vi anvender ædelmetaller og naturlige ferskvandsperler for at sikre en god og høj kvalitet. Hver en perle er håndplukket og unik med sin form og størrelse - præcis ligesom de unikke kvinder, der bærer dem.

FSC-certificeret

Vores emballage og indpakning er FSC-mærket og ECO-Friendly. Det betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. De ansatte er uddannede og sikret en ordentlig løn og udstyr, samt dyre- og plantelivet i skoven er beskyttet.
Du finder FSC-mærket på vores smykkeæsker og postæsker.

Klima Neutral Levering

Vi klimakompenserer på vores leveringer igenne ordningen Planet. Vores CO2 udledning per ordre måles, og derigennem neutraliserer vi vores udledning ved finansiere klimabevidste organisationer, såsom Charm, Remora og Heirloom igennem Shopify Planet.

Ædelmetalkontrollen

Vi er registreret hos Ædelmetalkontrollen. Det betyder, at du som forbruger er sikret, at vores smykker er lavet af det materiale vi angiver. Vi er registreret med vores navnestempel 'MCJ'. Vores sterling sølv smykker er derfor stemplet med 's925' og 'MCJ'.

CO₂-neutral levering med Shopify Planet
CO2-neutral levering på alle ordrer
Vi har finansieret innovationer inden for...
Direkte luftopsamling
Bio-oil
Mineralisering
Drevet af Shopify Planet

Fokus på tidløst design

Vi producerer ikke faste sæsonpræget kollektioner, men vi skaber derimod smykker, når der er inspiration eller nye ideer til at lave nye designs. Derfor har vi fokus på, at vores smykker skabes i simple og klassiske designs, så du kan style dem nemt med dine andre smykker, og så du kan få glæde af dem året rundt.