Hurtig levering Gratis fragt over 399 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit første køb!

Kurv 0

Du har opnået fri fragt! Køb for 399 kr mere og få fri fragt

Tilføj en note til din ordre
Er dette en gave? Tilføj dato for hvornår gaven skal gives
Subtotal
Levering beregnes ved betaling

Returnering af vare

Vi tilbyder 14 dages returret fra den dag du har hentet/modtaget pakken.

Returlabel koster 39 kr. som fratrækkes returneringsbeløbet.

Du returnerer din vare igennem vores returportal her.

Sådan returnerer du en vare
:

1. Du går til vores returportal og udfylder din email og ordrenummer.
Ordrenummer har du fået på din ordrebekræftelse og kvittering i pakken.

2. Vælg hvilke smykker/varer du vil returnere

3. Udfyld årsagen for din returnering

4. Vælg om du vil sende din returpakke med GLS eller Postnord

5. Vedlæg returseddelen som er på din tilsendte returlabel - gem evt. kopi til eget brug

6. Kom returlabel på din pakke evt. ovenpå papkassen, som du modtog smykket i.

7. Send pakken via et posthus og gem kvittering for indlevering, da du har ansvaret indtil jeg modtager pakken.

Jeg giver dig besked så snart, at jeg modtager pakken og sender dine penge retur inden for 1-3 bankdage.

 OBS: 
Du kan også ombytte smykket til et gavekort. 
Vær opmærksom på, at vi kun refunderer returbeløbet til kortet og kortholderen, som oprindeligt foretog købet, grundet lovgivningen.

  

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages fortrydelsesret og 14 dages returret på alle varer, regnet fra den dag varen modtages (for julegaver er returretten 14 dage fra d. 24/12). Fortryder du et køb, skal du meddele dette til os inden de 14 dage er gået. Du skal returnere varen i samme stand, som du modtog den. Du må gerne have prøvet varen på, men vurderer Mie Christiansen Jewelry, at varen har været brugt, kan varen ikke returneres. Varen anses som værende taget i brug, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt, når man prøver en vare i en fysisk butik. Når varen er modtaget retur og godkendt, sættes pengene ind på din konto indenfor få dage. Vi betaler beløbet tilbage til den samme konto, som du brugte ved dit køb. Forsendelsesomkostninger til returnering lyder på 39 kr. og dem fratrækker vi refunderingsbeløbet.

Afhenter du ikke din pakke i pakkeshop og den sendes retur til os, koster det 39 kr. at få sendt pakken igen, og hvis du ikke har afhentet pakken, fordi du har fortrudt trækker vi 39 kr. fra refunderingsbeløbet.

 

Reklamationsret:

Mie Christiansen Jewelry yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Det skal oplyses, at oxidering af sterling sølvsmykker er en naturlig proces. Det kommer til udtryk som mørkfarvede pletter, og da det er en naturlig proces er det derfor ikke en reklamation.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse og ved modtagelse af varen, skal meddeles til info@miechristiansenjewelry.com indenfor 14 dage efter købet. Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Mie Christiansen Jewelry returneringsomkostninger indenfor rimeligt omfang.

Perlesmykker designet & håndlavet i Aarhus

Vi håndlaver og designer vores perlesmykker på vores værksted i Aarhus. Vi anvender ædelmetaller og naturlige ferskvandsperler for at sikre en god og høj kvalitet. Hver en perle er håndplukket og unik med sin form og størrelse - præcis ligesom de unikke kvinder, der bærer dem.