Returnering:

Du sender os en mail om ønske af returnering, og vi sender dig en returlabel.
Returlabel koster 30 kr. som fratrækkes returneringsbeløbet.
Du sender blot en mail til info@miechristiansenjewelry.com og får en returlabel vedsendt. Vi sender en returlabel senest næste hverdag. Husk at oplyse ordrenummer ved ønske om returlabel ellers kan vi ikke lave en returlabel.

Pakken sendes til;
Mie Christiansen Jewelry
 
Thomas Koppels Gade 8, 2. tv.
8000 Aarhus C
Email: miechristiansenjewelry.com@hotmail.com
Telefon: +45 42 32 85 51


Sådan returnerer du en vare:

1. Send mail til miechristiansenjewelry.com@hotmail.com og modtag din returlabel. Du har nu 14 dage til at pakken skal være modtaget på mit smykkekontor, ellers er fristen for returnering udløbet.

2. Vedlæg din ordrekvittering i pakken + returseddelen som er på din tilsendte returlabel - gem evt. kopi til eget brug

3. Kom returlabel på din pakke evt. ovenpå papkassen, som du modtog smykket i.

4. Send pakken via et posthus og gem kvittering for indlevering, da du har ansvaret indtil jeg modtager pakken.

5. Jeg giver dig besked så snart, at jeg modtager pakken og sender dine penge retur inden for 1-3 bankdage.

OBS: Du kan også ombytte smykket til et gavekort eller et andet smykke. 
Vær opmærksom på, at vi kun refunderer returbeløbet til kortet og kortholderen, som oprindeligt foretog købet, grundet lovgivningen.

  

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages fortrydelsesret og 14 dages returret på alle varer, regnet fra den dag varen modtages (for julegaver er returretten 14 dage fra d. 24/12). Fortryder du et køb, skal du meddele dette til os inden de 14 dage er gået. Du skal returnere varen i samme stand, som du modtog den. Du må gerne have prøvet varen på, men vurderer Mie Christiansen Jewelry, at varen har været brugt, kan varen ikke returneres. Varen anses som værende taget i brug, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt, når man prøver en vare i en fysisk butik. Når varen er modtaget retur og godkendt, sættes pengene ind på din konto indenfor få dage. Vi betaler beløbet tilbage til den samme konto, som du brugte ved dit køb. Forsendelsesomkostninger til returnering lyder på 30 kr. og dem fratrækker vi refunderingsbeløbet.

Afhenter du ikke din pakke i pakkeshop og den sendes retur til os, koster det 30 kr. at få sendt pakken igen, og hvis du ikke har afhentet pakken, fordi du har fortrudt trækker vi 30 kr. fra refunderingsbeløbet.

 

Reklamationsret:

Mie Christiansen Jewelry yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Det skal oplyses, at oxidering af sterling sølvsmykker er en naturlig proces. Det kommer til udtryk som mørkfarvede pletter, og da det er en naturlig proces er det derfor ikke en reklamation.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse og ved modtagelse af varen, skal meddeles til info@miechristiansenjewelry.com indenfor 14 dage efter købet. Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Mie Christiansen Jewelry returneringsomkostninger indenfor rimeligt omfang.

CO₂-neutral levering med Shopify Planet
CO2-neutral levering på alle ordrer
Drevet af Shopify Planet