SPAR 30-57% PÅ ARCHIVE SALE ♡

Hurtig levering Gratis fragt over 399 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit første køb!

Kurv 0

Du har opnået fri fragt! Køb for 399 kr mere og få fri fragt

Tilføj en note til din ordre
Er dette en gave? Tilføj dato for hvornår gaven skal gives
Subtotal
Levering beregnes ved betaling

Klima Neutral

Planet—Carbon‑neutral shipping App Reviews - Planet—Carbon‑neutral shipping  Feedback & Ratings
Vi er klima neutrale på vores leveringer, og det er vi utroligt stolte af. Det betyder, at hver en ordre vi sender ud til dig er neutraliseret ved, at vi støtter og hjælper med at finansirere firmaer, som beviser, skalerer og kommercialiserer klimaløsninger, som vil have omfattende indvirkning på langt sigt. 

Hvordan gør vi det? Vores klimaaftryk bliver målt pr. ordre, og beregnes samlet månedligt. Når måneden er ovre går det samlede beløb til firmaer som f.eks. Running Tide, der nedsænker tang, der er gennemvædet med CO₂, på havbunden. Herudover støttes firmaer som f.eks. 44.01, Carbofex, CarbonBuilt, CarbonCure, Charm Industrial, Climeworks, DroneSeed, Grassroots Carbon, Heirloom Carbon, Loam, Noya, Pachama, Planetary, Remora, Running Tide og Sustaera. 
Vi er dermed med til at fjerne CO₂, der står for 95 % af klimapåvirkningen fra forbrænding af fossile brændstoffer til fragt.

Ingen udledning er et urealistisk mål, som ingen virksomheder kan opnå. Man kan derfor neutralisere sin udledning igennem donationer og støtte til organisationer, der passer på vores planet. 

Hos Mie Christiansen Jewelry er vi glade for at kunne give vores støtte og udligne vores CO2 udledning på fragt. Sammen passer vi på planeten og du kan få leveret dine smykker med god samvittighed 🌿
Se vores smykker her

Perlesmykker designet & håndlavet i Aarhus

Vi håndlaver og designer vores perlesmykker på vores værksted i Aarhus. Vi anvender ædelmetaller og naturlige ferskvandsperler for at sikre en god og høj kvalitet. Hver en perle er håndplukket og unik med sin form og størrelse - præcis ligesom de unikke kvinder, der bærer dem.