Planet—Carbon‑neutral shipping App Reviews - Planet—Carbon‑neutral shipping  Feedback & Ratings
Vi er klima neutrale på vores leveringer, og det er vi utroligt stolte af. Det betyder, at hver en ordre vi sender ud til dig er neutraliseret ved, at vi støtter og hjælper med at finansirere firmaer, som beviser, skalerer og kommercialiserer klimaløsninger, som vil have omfattende indvirkning på langt sigt. 

Hvordan gør vi det? Vores klimaaftryk bliver målt pr. ordre, og beregnes samlet månedligt. Når måneden er ovre går det samlede beløb til firmaer som f.eks. Running Tide, der nedsænker tang, der er gennemvædet med CO₂, på havbunden. Herudover støttes firmaer som f.eks. 44.01, Carbofex, CarbonBuilt, CarbonCure, Charm Industrial, Climeworks, DroneSeed, Grassroots Carbon, Heirloom Carbon, Loam, Noya, Pachama, Planetary, Remora, Running Tide og Sustaera. 
Vi er dermed med til at fjerne CO₂, der står for 95 % af klimapåvirkningen fra forbrænding af fossile brændstoffer til fragt.

Ingen udledning er et urealistisk mål, som ingen virksomheder kan opnå. Man kan derfor neutralisere sin udledning igennem donationer og støtte til organisationer, der passer på vores planet. 

Hos Mie Christiansen Jewelry er vi glade for at kunne give vores støtte og udligne vores CO2 udledning på fragt. Sammen passer vi på planeten og du kan få leveret dine smykker med god samvittighed 🌿
Se vores klimaneutrale smykker her
CO₂-neutral levering med Shopify Planet
CO2-neutral levering på alle ordrer
Drevet af Shopify Planet