Alle vores smykker er af forgyldt-/925 sterling sølv, og enten er de belagt med 18k eller 24k guld. Alle smykker patineres med tiden, også smykker af ægte materiale. Smykkerne har derfor behov for vedligeholdelse, hvis holdbarheden skal forlænges. Derfor anbefales det, at du bærer smykkerne med omtanke og passer godt på dem. 

Her er nogle råd til, hvordan du bedst passer på dem:


- Hav ikke smykkerne på i bad, til sport m.m.

- Når du ikke bærer smykkerne anbefales det, at du opbevarer smykkerne i en stofpose eller æske, på den måde undgår man oxidering af smykkerne. Du kan trygt opbevare dine smykker i den smykkeæske, som vi sender smykkerne i. Oxidering er en naturlig proces, der viser sig ved mørke pletter, der med tiden kommer på sterling sølv smykker. Det er derfor ikke en reklamation. 

- Gør ikke rent med smykkerne på, da kontakt med rengøringsmidler kan ødelægge metallet.

- Rens smykkerne regelmæssigt. Du kan bruge en blød klud med neutralt rengøringsmiddel (ingen parfume eller hårde midler) og lunkent vand. Obs! Hold dine perlesmykker væk fra opvaskemiddel og parfume, da de vil miste glans.

- Parfume, make-up, hårspray, lotion og olier kan beskadige belægningen på smykkerne. Det anbefales derfor, at smykkerne tages på efter, at de ovenstående skønhedsprodukter er påført.

De forgyldte smykker vil med tiden blive mere sølv af udseende, dette er fordi, at smykkerne er forgyldte med sølv under og ikke af ren guld. Det sker ved almindelige anvendelse og slitage - holdbarheden kan dog forlænges ved brug af ovenstående råd.

 

Har du flere spørgsmål om vedligeholdelse af smykker? Så kontakt os på info@miechristiansenjewelry.dk - Vi hjælper dig gerne! 

 

 

CO₂-neutral levering med Shopify Planet
CO2-neutral levering på alle ordrer
Drevet af Shopify Planet